Domů Novinky
Kolekce Hydra

Kolekce Hydra

Ostrov Hydra si nese svůj název z řeckého slova pro vodu díky svým přírodním pramenům, kterými byl ostrov již ve starověku prosnulý. Je neuvěřitelně klidný, rušený pouze zvuky přírody a jemně rytmickým odlivem a přílivem moře, Nachází se v Egejském moři u Peloponésu. Je domovem řady sídel z 18. a 19. století, postavených na strmých svazích. V průběhu let si jej oblíbili umělci jako jsou Jackie Onassis, Greta Garbo, Leonard Cohen a Jannis Kounellis, kteří se zde ukrývali a vychutnávali si autentickou chuť řeckého ostrovního života.

Kolekce Hydra na GlamFusion je stylovým a funkčním doplňkem do prostor, které jsou v kontaktu s vodou, což má za následek smyslové zážitky, které dosahují fyzické a duševní rovnováhy.

Kolekce obsahuje 21 tapet, které kombinují abstraktní geometrické vzory inspirované architekturou Hydry a skrytými zákoutími s rostlinnými vzory, které evokují původní ostrovní flóru. Vzory připomínají nepravidelné křivolaké uličky ostrova s domy s terakotovou střechou, stíny vrženými přes jejich průčelí a čluny kotvící v jeho přístavech.
Paleta barev zahrnuje barvy krajiny v řadě sytých odstínů. Jeho chladné přírodní tóny zahrnují sytě tyrkysové (jako Egejské moře, které se opírá o pobřeží) a brilantní blues, které se vynořují ze strmých skalnatých útesů a rozstřikují barevné vlny přes obzor.“"

Zářivě bílá kolekce je inspirována ostrovními domy, šedá dlážděnými bočními uličkami a zlaté odstíny jemným pískem, zatímco výrazná oranžová evokuje ohnivé západy slunce a terakotová a béžová naráží na dlaždicové střechy a prašné cesty. Nekonečná škála odstínů oživí a osvěží jakýkoli prostor určený pro blaho těla a mysli.

Voděodolná tapeta GlamFusion nabízí značné výhody návrhářům, kteří chtějí navrhnout skutečně exkluzivní koncept, který dokonale spojuje inovativní materiál a elegantní styl. Díky hedvábné texture je tapeta přitažlivá v klidných prostorách. Je vhodná pro pokrytí stěn koupelen, vnitřky sprchových koutů, kuchyňské stěny, lázně a tělocvičny, lze jej použít v obytných a komerčních prostředích, stejně jako v pohostinství a ve zdravotnictví. Technologie těchto tapet nabízí výhodu snadné renovace: to znamená, že je méně (nebo dokonce žádná) potřeba bourat nebo likvidovat odpadový materiál, což má za následek výrazně méně odpadu a žádné hlukové zatížení. Umožňuje renovovat prostředí bez obtíží a technických překážek, které nutí stavbu uzavřít nebo na určitou dobu znepřístupnit dotčené prostory.

GlamFusion je tapeta na míru vyrobená na míru s neopakujícím se vzorem,
Celá kolekce je navržena pro zakázkovou výrobu a lze ji přizpůsobit na přání klienta. Je speciálně patentovaná pro prostory, které přicházejí do styku s vodou a nevyžaduje žádné další vodotěsné aplikace. Přesné umístění motivu na požadovanou stěnu poskytuje architektům a interiérovým designérům úplnou kreativní flexibilitu při navrhování prostoru.

Modulární design tapet Glamora umožní pokrýt stěny až do šíře 9 m bez opakování motivu.

ZOBRAZIT KOLEKCI

Další novinky