Domů Novinky
Kolekce Komorebi

Kolekce Komorebi

Kolekce tapet Komorebi byla vytvořena na organickém materiálu GlamPure pro naplnění touhy po kráse a eleganci ve spojení s udržitelném řešení interiérového designu. Vysoce kvalitní organický povrch prináší motivy listů a květů vznášejících se na povrchu tapety. Komorebi dbá na lidské zdraví a přírodu, upřednostňuje materiály s nízkým dopadem na životní prostředí. Hmatová textura materiálu zprostředkovává potěšení z bydlení a jedinečnost interiéru.

Motivy květin a listů se vznášejí na povrchu vysoce kvalitní rostlinné tapety, která představuje alternativní řešení luxusu a pohody. Nabízí vědomou volbu, dbá na lidské zdraví a přírodu, upřednostňuje materiály s nízkým dopadem na životní prostředí. Jeho hmatová textura zprostředkovává potěšení z bydlení a jedinečnost.

GlamPure, The Organic Wallcovering, je výsledkem výzkumu organických materiálů. Tapeta ve svém složení obsahuje: netkanou textilii z čistého evropského lnu a viskózu. Estetická a praktická hodnota lnu se snoubí s vysokou úrovní udržitelnosti. Její technické vlastnosti ji předurčují k použití v bioarchitektonických rezidenčních a pohostinských zařízeních. GlamPure je odolná, pohlcuje vlhkost a a má hypoalergenní vlastnosti. Vláknitý povrch s nízkou mírou tepelné a akustické vodivosti vypovídá o jeho izolačních a termoregulačních vlastnostech. GlamPure je ekologická a kompostovatelná.

Kolekce Komorebi je vhodná pro prostředí spojená s psychickou a fyzickou pohodou, jako jsou jógové a meditační místnosti, stejně jako menší, intimnější obytné prostory. Přirozený vzhled a dojem z jejího designu z ní činí ideální obklad na stěny ložnice a obývacího pokoje. Může být použita v komerčním prostředí, kam je potřeba vnést teplo, např.: hotelové pokoje, čítárny, salonky, otevřené kanceláře, co-workingové prostory a zasedací místnosti, stejně jako stravovací zařízení se zaměřením na udržitelné jídlo.

Pojem luxus je stále více vyjádřen snahou o duševní a fyzickou pohodu, harmonii a rovnováhu, čas pro sebe, estetické, kulturní a smyslové zážitky, které respektují životní prostředí. Prináší životní styl spojený s nehmotnými, etickými hodnotami. Toto vědomí se odráží také v interiérech navržených jako harmonické prostory upřednostňující organické materiály, vysoce kvalitní dřevo, exkluzivitu ruční výroby a sofistikované palety barev.

Celá kolekce je navržena pro zakázkovou výrobu a lze ji přizpůsobit na přání klienta. Přesné umístění motivu na požadovanou stěnu poskytuje architektům a interiérovým designérům úplnou kreativní flexibilitu při navrhování prostoru.

Modulární design tapet Glamora umožní pokrýt stěny až do šíře 9 m bez opakování motivu.

ZOBRAZIT KOLEKCI

Další novinky