Domů Novinky
Kolekce Divina

Kolekce Divina

Nová kolekce Divina přináší motivy s atmosférou inspirovanou zářivým obdobím art deco. Tapety jsou vyrobeny ze speciálně vyvinutého a vizuálně působivého materiálu GlamSatin, který zaujme svým nenápadným leskem. Na neutrálním pozadí zemitých odstínů ožívají botanické vzory v odstínech zlata, mosazi a platiny. Opulentní tropická zeleň, okvětní lístky a světlé rozkvetlé větve dodávají vnitřním prostorům jemnou a povzbuzující auru.

Elegantně propracované vzory a lehkost přírodních motivů jsou dokonalým materiálem pro intimní zóny, jako jsou ložnice, i společné prostory, například obývací pokoje. Při použití na pracovištích nebo ve veřejných prostorech (restaurace, hotely, showroomy, konferenční místnosti) dodávají velkým stěnám nádech nádherného a jasného inspirativního světa a přinášejí do každého interiéru jedinečný a mimořádně zvláštní charakter.

GlamSatin je vysoce kvalitní materiál, který zaujme nenápadným luxusem. Jeho povrchový lesk připomíná zářivý třpyt a lehkost hedvábí. GlamSatin je viskózová tkanina s minerálním práškem. Speciální duhové vroubkování odráží světlo, takže každý motiv je prostorově zobrazen vizuálně přirozeným, a přesto výrazným způsobem.

OMYVATELNÁ
K odstranění skvrn na povrchu lze použít vlhký hadřík nebo houbu s vodou či mýdlovým roztokem.

SNÍMATELNÁ ZA SUCHA
Odstranění tapety je jednoduché, rychlé a čisté. Ze stěny je možné odstranit celé listy v suchém stavu, bez zanechání stop.

PERLEŤOVÝ POVRCH
Připomíná zářivý třpyt hedvábí.

HEDVÁBNĚ RELIÉFNÍ POVRCH
Speciální duhové embosování odráží světlo, takže každý zobrazený prvek získá tvar.

Celá kolekce je navržena pro zakázkovou výrobu a lze ji přizpůsobit na přání klienta. Přesné umístění motivu na požadovanou stěnu poskytuje architektům a interiérovým designérům úplnou kreativní flexibilitu při navrhování prostoru.

Modulární design tapet Glamora umožní pokrýt stěny až do šíře 9 m bez opakování motivu.

Divina Collection na materiálu GlamSatin nabízí 14 motivů, které najdou uplatnění v klasických i moderních prostorech, rezidenčních a obchodních prostředích nebo špičkovém pohostinství.

ZOBRAZIT KOLEKCI

Další novinky