Domů Novinky
Kolekce Capri

Kolekce Capri

Díky své středomořské přírodě, kaleidoskopickým mořským odstínům a vilám zasazeným do krajiny poskytuje Capri této kolekci zdroj inspirace. Esence modrého ostrova je přenesena do kompozic prostřednictvím výrazného použití bílé barvy fasád tradičních domů, botanických prvků s efekty trompe l’oeil a výběru pestré palety barev.

Capri je okouzlujícím místem jedinečné krásy, bohatým na dědictví a archeologii. To je spojeno zejména se 40. a 50. lety 20. století, kdy byl ostrov považován za oblíbenou destinaci kulturní a umělecké elity a představoval jemnou eleganci a radost ze života, kterou lze vyjádřit pouze slovy „dolce vita“.

Materiálové textury kolekce čerpají z panoramatické scenérie Capri a nádherných výhledů. Výrazné tahy štětcem evokují podvodní svět a trojrozměrnou mozaiku hmatových a vizuálních vjemů úzce spjatých s barvami, vůněmi, architekturou a přírodou Středomoří.

Kolekce Capri prosazuje pozitivní spojení člověka s přírodou. Vyjadřuje emoce vyvolané panoramatickými výhledy, kam až oko dohlédne, skalnatým pobřežím a tajnými zátokami, všudypřítomným mořem a provoněným vzduchem. Sbírka také zobrazuje krásné ostrovní vily, které jsou nezbytnou součástí krajiny.

Kolekce se skládá z 25 motivů. Když se zaměříme na detaily, objevíme překrývající se nebe a moře, splývání a odrazy jejich barev. K přírodním prvkům, které se prolínají celou kolekcí, patří botanické odkazy, spontánní vzory listů a flóry, které jemně doplňují povrch tapety, téměř jako by chtěly vyvolat vzpomínky.

Capri Collection je k dispozici na voděodolné tapetě GlamFusion, která dokonale spojuje inovativní materiál s odvážnou estetikou.
GlamFusion je vhodná pro použití na stěnách koupelen, vnitřních prostorech sprchových koutů, kuchyňských stěnách, v lázních a tělocvičnách, lze ji použít v obytných a komerčních prostředích, pohostinství a zdravotnictví.

GlamFusion je tapeta vyrobená na míru s neopakujícím se vzorem.

Celá kolekce je navržena pro zakázkovou výrobu a lze ji přizpůsobit na přání klienta. Je speciálně patentovaná pro prostory, které přicházejí do styku s vodou, a nevyžaduje žádné další vodotěsné aplikace. Přesné umístění motivu na požadovanou stěnu poskytuje architektům a interiérovým designérům úplnou kreativní flexibilitu při navrhování prostoru.

Modulární design tapet Glamora umožní pokrýt stěny až do šíře 9 m bez opakování motivu.

ZOBRAZIT KOLEKCI

Další novinky